2015. július 12., vasárnap

Tollas Béka Jelen

Hi-hi!

Első bejegyzés a blogon, ami annyit tesz, hogy írnom kéne pár sort arról, hogy miért és hogyan, hova és miként... Ám ezek a gondolatok még az én fejemben sem fogalmazódtak meg, így ugranék egyet (persze csak ha nem bánjátok, ám a jelen pillanatban nem sok beleszólásotok van. :P)
Satin vagyok...nem béka és nem tollas, még akkor sem ha ezzel bárkinek is csalódást okozok. Megszállott fantasy imádóként teremtődtem e bolygóra, aki csak abban hasonlít egy békára, hogy akkora a szája, mint a bécsi kapu, és ezt csöppet sem titkolja a nagyközönség elől. És hogy még tovább borzoljam a kedélyeket, most kinyitom a nagy pofám, (:O) és egy blog kereteiben fogok rizsázni, többnyire a novelláimon keresztül.
Egyetlen téma sem lesz tabu, és mindent kivesézek majd, ami csípi a szemem. Úgyhogy, ha valaki nem bírja az őszinteséget, néhol a trágárságot illetve az erotikát, az máris keresheti a kis x-et a monitor sarkában, mert nem leszek rest nyers lenni. Éppen ezért 18 éves aluliaknak különösképpen felhívnám a figyelmét a távozásra, vagy pedig a következmények elviselésére.
Ha ennek ellenére mégis úgy döntesz: Érdekel a rizsám, akkor nem kell attól tartanod, hogy az új körömlakkomról vagy egyéb személyes dolgomról írok bejegyzést. Szimplán csak mindenről, ami érint engem és valószínűleg titeket is.

Ha tudomásul vetted a leírtakat, akkor három lehetséges opció létezik.: Tetszik, amit írok és olvasod, avagy sem és így nem is olvasod, vagy pedig nem tetszik, ám ennek ellenére mégis olvasod, még ha csak megbotránkozásból is. :D Senkit nem kényszerítek és senkinek sem könyörgök... Mindenki dönt a saját belátása szerint!

Jó éjt Ebihalak, holnap találkozunk!

~Satin, a béka, aki tollas! ;)

1 megjegyzés: